Skip to Content

Renofix 370 – МИНЕРАЛЕН СТРУКТУРАЛЕН МАЛТЕР (АБРИБ) ЗА ЅИДОВИ

Минерален и структурален материјал со крем боја за удобно и здраво домување за надворешни и внатрешни површини. Renofix 370 се состои од варовник, хидратизирана вар, бел цемент и врзивни компоненти за добра врзивност на површините. Renofix 370 се меша со 7-8 литри вода; пред употреба се промешува уште еднаш. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-370 Безбедносен лист

RENOFIX-370 Изјава за својствата

RENOFIX-370 Технички лист

READ MORE

Renofix 700 – МИНЕРАЛЕН СТРУКТУРАЛЕН МАЛТЕР (АБРИБ) ЗА ЅИДОВИ

Минерален градежен материјал за удобно и здраво домување. Renofix 700 е современ градежен материјал со високи квалитети. Минерално структурна покривна фасада за надвор и внатре. Состав: хидратизирана вар, бел цемент и мермерен бел песок. Renofix 700 се меша со 7-8 литри чиста вода. Материјалот треба да биде без грутки. После времетраење од 10 мин. материјалот уште еднаш се промешува. Да се чува на суво. Трајност: 6 месеци. Да се придржува до техничкото упатство. Да не се работи под температура од +5°С.
Техничка документација

RENOFIX-700 Безбедносен лист

RENOFIX-700 Изјава за својствата

RENOFIX-700 Технички лист

READ MORE