RenoColor

Реноколор екстра бела дисперзивна боја за декорација на внатрешни зидни површини.

Отпорна на суво триење. Лесно се нанесува. Има добра покривеност и е пареопропустна.

Примена:Бојата треба да се разреди со цца 20% вода и добро да се промеша.

Потрошувачка: околу 0.25 л/м2 во зависност од структурата на подлогата.

Чување: сува просторија Т-+5 до +25°С

Рок на употреба: 18 месеци во оргинална амбалажа.

Да се чува од смрзнување!