Skip to Content

Renogrund – Подлога за надвор и внатре

RenoGround

Подлога за надвор и внатре.

Готова смеса пигментирана подлога со минерални полнила. Универзална подлога за подобрување на површината, за подготвувње и изедначување на апсорбентноста на површината во однос на водата исто така ја подобрува излолацијата на површината. Служи како подготовка за нанесувањето на следните слоеви на минерални, силикатни или пластични малтери. Реногрунд основа ја припрема и подобрува површината за следните слоеви.

 

Потрошувачка око. 200 г/м2 за еден слој на рамната површина.

 

READ MORE

Renocolor Classic

RenoColor

Реноколор екстра бела дисперзивна боја за декорација на внатрешни зидни површини.

Отпорна на суво триење. Лесно се нанесува. Има добра покривеност и е пареопропустна.

Примена:Бојата треба да се разреди со цца 20% вода и добро да се промеша.

Потрошувачка: околу 0.25 л/м2 во зависност од структурата на подлогата.

Чување: сува просторија Т-+5 до +25°С

Рок на употреба: 18 месеци во оргинална амбалажа.

Да се чува од смрзнување!

READ MORE

FasadenFarbe – Високо квалитетна боја за убави фасади

Fasaden Farbe

 

Се употребува за сите надворешни ѕидни површини, отпорнa eна триење, i има  одлична покриеност .

Нанесување:Бојата да се разреди со чиста вода до 5%,
Потрошувачката е:0,20 л. за м².
Складирање:на суво и температура од +5°С до +25°С.
Рок на употреба:18 месеци во оргинална амбалажа
Да се заштити од замрзнување.

READ MORE