Skip to Content

Спортскa салa Бутел 2008

Список на употребени материјали:

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 бел
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Спортскa салa Бутел 2008

Изведувач: SAM ENGINEERING Скопје – 2008 год.

READ MORE

Пекабеско Скопје

Пекабеско административен центар во Скопје

READ MORE

Општина Теарце

READ MORE

Општина Тетово

READ MORE

REM Центар Шопинг Центар

[royalslider id=”5″]

[big_button link=”http://www.renova.com.mk/rem/” target=”blank” tooltip=”Детали за проектот” color=”067EBD”] Детали за Проектот[/big_button]

 • Станови со површина од 45м2 до 130 м2.
 • Сопствен паркинг за сите станови во подземна гаража.
 • 24-часовен мониторинг и обезбедување на целиот објект, видеофонија и алармен систем.
 • Обезбедено централо греење вклучувајќи и комплетна инсталација со радијатори и калориметри за точно мерење на потрошената енергија.
 • Инсталирани клима уреди од познати производители.
 • Столарија изработена од ПВЦ- (5 комори) со термопан стакло, вградени ролетни, влезната врата Блиндор (2 брави).
 • Носечка конструкција составена од армирано- бетонски рамки изработени од најквалитетни материјали.
 • Керамички плочки со квалитет 1-ва Класа со можност за избор на дизајн и бои.
 • Подна облога (паркет 1-ва Класа со топлотна и звучна изолација изработена по Европски стандарди.
 • Надворешна изработка од ДЕМИТ фасада со изолација од 10цм стиропор.
 • Електрична инсталација со заштита од струен удар.
 • Подготовка за инсталација на оптички кабел за секој стан за поврзување на телефон, интернет и кабелска телевизија.

READ MORE

Населба Расадник – Скопје 2008

Список на употребени материјали:

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 бел
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Населба Расадник /Скопје

Изведувач : SAM ENGINEERING Скопје -2008 год.

READ MORE

Населба Расадник – Скопје 2009

Список на употребени материјали:

 • Renofix 5 standard
 • Renofix 15 бел
 • Renofix 10
 • Renofix 700

Населба Расадник 1 – Скопје

Изведувач: SAM ENGINEERING Скопје – 2010 год.

READ MORE

Бул. Партизански Одреди – Скопје – 2009

Projekti SAM Engineering Renova

Список на употребени материјали:

 • Renofix 10
 • Renofix 5 standard
 • Renofix 5 бел
 • Renofix 15
 • Renofix 15 бел
 • Renofix 700

Бул. Партизански Одреди – Скопје – 2009 год. изведена

Изведувач : SAM ENGINEERING – Скопје

READ MORE