Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Renova-Xhepcisht

[ico_home]“Renova” Џепчиште • Тетово • Македонија [/ico_home]

 

[ico_phone] Тел.: +389 44 487 300 [/ico_phone]

 

[ico_phone] Тел.: +389 44 487 009 [/ico_phone]

 

[ico_printer] Факс: +389 44 487 200 [/ico_printer]

 

 

[ico_mail email=”info@renova.com.mk”]e-mail:info@renova.com.mk[/ico_mail]

Фабриката која се наоѓа вo селото Џепчиште се бави со прoизводство на малтерите Renofix кои се користат за внатрешните и надворешните страни на објектите. Исто така во оваа фабрика се произведуваат и флексибилни поцинковани профили (лајсни). За нив постои голема побарувачка од страна на градежните фирми. Овде се поризведуваат и машините Skure-Tech кои служат за нанесување на малтерот по ѕидовите на градежните објекти. Фабриката RENOVA со седиште во Џепчиште произведува преку 35 врсти на малтери кои се идентификуваат со префиксот Renofix, а врстата на материјалот се идентификува со содветниот број, на пример (Renofix 10, Renofix 15, Renofix 202 и т.н.). Што се однесува до машините Skure-Tech се произведуваат две врсти на машини: тие што се за нанесување и тие за мешање на малтерот. Производниот капацитет на фабриката е 25-30 тони на час, а бројот на вработените изнесува 32.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.