Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Fasaden Farbe

 

Се употребува за сите надворешни ѕидни површини, отпорнa eна триење, i има  одлична покриеност .

Нанесување:Бојата да се разреди со чиста вода до 5%,
Потрошувачката е:0,20 л. за м².
Складирање:на суво и температура од +5°С до +25°С.
Рок на употреба:18 месеци во оргинална амбалажа
Да се заштити од замрзнување.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.