Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Структурален покривен бел малтер (абриб), за внатрешни ѕидови и тавански површини, претходно обработени со цемент-вар, гипс-вар и др. Употреба: Renofix 360 се става во 8 литри чиста вода и се меша со миксер; 10 мин пред употреба се промешува уште еднаш. Со отстојување на малтерот (до 2 часа), се нанесува со глетарица и со пердашка се доведува до саканата структура. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-360 Безбедносен лист

RENOFIX-360 Изјава за својствата

RENOFIX-360 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.