Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Минерален и структурален материјал со крем боја за удобно и здраво домување за надворешни и внатрешни површини. Renofix 370 се состои од варовник, хидратизирана вар, бел цемент и врзивни компоненти за добра врзивност на површините. Renofix 370 се меша со 7-8 литри вода; пред употреба се промешува уште еднаш. Да не се работи под температура од +5°С.

Техничка документација

RENOFIX-370 Безбедносен лист

RENOFIX-370 Изјава за својствата

RENOFIX-370 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.