Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Минерален градежен материјал за удобно и здраво домување. Renofix 700 е современ градежен материјал со високи квалитети. Минерално структурна покривна фасада за надвор и внатре. Состав: хидратизирана вар, бел цемент и мермерен бел песок. Renofix 700 се меша со 7-8 литри чиста вода. Материјалот треба да биде без грутки. После времетраење од 10 мин. материјалот уште еднаш се промешува. Да се чува на суво. Трајност: 6 месеци. Да се придржува до техничкото упатство. Да не се работи под температура од +5°С.
Техничка документација

RENOFIX-700 Безбедносен лист

RENOFIX-700 Изјава за својствата

RENOFIX-700 Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.