Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува како материјал за хидроизолација на бањи, балкони и базени, во стари и нови градби.Производот е водонепропусен, има постојана отпорност на влага, поседува голема издржливост на механичко оптеретување. Водонепропусен е под притисок на вода до 1,5 bari. Подготвениот материјал се нанесува со глетарица, четка или ваљак. Смесата се нанесува до дебелина од 1-2 mm. Отворено време на работа е до 2 часа. Да не се употребува на температури пониски од 5°C. Не смее да се меша со други материјали.

RENOFIX MASE IZOLUESE Безбедносен лист

RENOFIX MASE IZOLUESE Изјава за својствата

RENOFIX MASE IZOLUESE Технички лист

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.