Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Се употребува за израмнување разни подови, подготовка за поставување керамички плочки, разни паркети, линолеум плочки, теписони, израмнување гаражи, итн. Еднокомпонентна маса составена од хидраулички врзувачи, адитиви и посебни полначи. Основата треба да биде прочистена од прав, остатоци, масло и да нема пукнатини. Подот треба претходно да се подмачка со подлога. Се меша со 6-7 литри чиста вода 2 мин. за да не останат грутки од материјал; по 5 мин. се промешува уште еднаш и потоа се распределува низ чистата површина. Да се чува на суво место. Трајност: б месеци. Да не се работи под температура од +5°С. Придржувајте се на техничките упатства.
Технички лист
Renofix-Nivelime
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.