Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

SisiFarbe4Фсадна Boja, Си-Си

Висококвалитетна фасадна 6oja изработена врз мешанје на Силикат – Силикон. Се одликува со голема покривност, водоотпорност, пареопропустност и еластичност.

Состав: Изработена е врз база на силикат, силиконска смола и полимерна дисперзија, титан диоксид, калциум карбонат, силикатно полнило и други додатоци.

Нанесување: Се нанесува со четка, валјак или распрскуванје. При нанесуванје температурата на околината да биде повисока од +5 °С и подлогата да биде потполно суво . Да се разреди со 5-10% вода и добро да се измеша. Времето на сушенје зависи од надворешните услови и тоа е од 4-6 часа, а потполно суво за 3 дена. Се нанесува на иста и сува подлога.

Потрошувачка: 0.20 кг/м

Рок на траење: Во оригинална амбалажа рок на траенје е 12 месеци.

Да се заштити од мрзнење!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.