Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

RENOVA Color Designer има потреба од Flash за да работи. Потребно е да ја вклучите опцијата FLASH во Вашиот прелистувач.

За Google Chrome:

  1. Лево од веб-адресата, кликнете на Lock Lock или Info View site information.
  2. На дното од страницата, кликнете на Site Settings.
  3. Десно од поставката “Flash,” кликнете на стрелката и одберете Down arrow and then Allow.
  4. Вратете се на Color Designer и повторно вчитајте го.

За Microsoft Edge

  1. Во горниот десен агол кликнете на линкот
  2. Кликнете на Settings во долниот дел од менито
  3. Кликнете на View advanced settings во Advanced Settings менито
  4. Поставете го Use Adobe Flash Player на On
  5. Вратете се на Color Designer и повторно вчитајте го.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.