Renova Тирана

Image link

Ова е нов проект на фабрика што ќе се гради во Тирана. Земјиштето за оваа зграда е на располагање. Оваа фабрика ќе произведува производи кои се произведуваат во Џепчиште и Гурезе, но ќе има поголем капацитет и нова технологија во областа во која ќе се фокусира.

+0

Производи

+0

Вработени

+0

Производи во Тони на Час
Image
sqAlbanian