Renovelur Тетово

Image link

Во 2003 година компанијата „Годел“ се приватизира и оди под капата на компанијата „РЕНОВА“ со која раководи генералниот директор и истовремено сопственик г. Шефки Идризи. Компанијата „ВЕЛУР“ е во подготовка за обновување на производството на крзно Оваа компанија во иднина ќе се реорганизира и ќе учествува на националниот и главно меѓународниот пазар, со висок квалитет, бидејќи резултатите на светските аукции на школки покажуваат постепен поскапување и до 33%, а се зголемуваат и бројните барања на овој природен производ.Проектот, односот и ориентацијата на „RENOVA“ е наскоро успешно да го рестартира производството и да го зголеми дневниот капацитет од 1200 до 1400 парчиња кожа. Во минатото оваа компанија произведувала 70% полупроизводи и 30% готови производи, како што се: автомобили, чевли и сл. Нашите цели и концентрација во иднина е 30% од производството да бидат полупроизводи, а 70% од нив да бидат готови производи. Во однос на пазарот, ќе го обработиме сегашниот пазар и ќе истражуваме и ќе искористиме над 15% од меѓународниот пазар.Имајќи го предвид економскиот фактор како и важниот еколошки фактор, убедени сме дека при истражувањето во меѓународниот на пазарот и со нашата креативност ќе бидеме партнери со други производители на крзно (главно PELZ) како и кожа ширум светот.Поради термостатската функција на кожата од крзно, прави производите обработени од него секогаш да го даваат посакуваното температура со која се создаде потреба од поголем асортиман на класични и модерни трендовски производи.

+0

Производи

+0

Вработени

+0

Производи во Тони на Час
sqAlbanian