NËNSHTRESA / PRAJMER DHE LIDHËS 
RENOFIX 01 BETONKONTAKT

Astar ngjyrë rozë, i përshkueshëm nga avujt, rezistues ndaj alkaleve, bazuar në disperzimin e rrëshirës sintetike, i destinuar për sipërfaqe të lëmuara betoni, blloqe të lëmuara betoni dhe blloqe ndërtimi. E përmirëson ngjitjen e sipërfaqeve të papërshtatshme për aplikim të drejtpërdrejtë të shtresës bazë. Gjithashtu, përdoret edhe si nënshtresë gjatë ngjitjes së pllakës mbi pllakë betoni. Aplikohet lehtë dhe e barazon porozitetin. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
RENOGRUND NËNSHTRESË / ASTAR UNIVERSAL

Nënshtresë universale /prajmer për sipërfaqe të brendshme e të jashtme. Përdoret për të barazuar thithjen e ujit në të gjitha pjesët e murit. Depërton thellë në strukturën e nënshtresës, lidhet me të dhe e bën më të fortë e më të qëndrueshme. Mund të pigmentohet në nuancën e ngjyrës së suvasë përfundimtare dekorative. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
PRIMER NËNSHTRESË / ASTAR AKRILIK

Masë akrilike/disperzive për impregnim, me fuqi mbuluese të shkëlqyer, destinuar për nënshtresat e brendshme dhe të jashtme përpara aplikimit të ngjyrës dispersive. Është produkt ekologjik, i papërshkueshëm nga uji, me bazë akrilike dhe përshkueshmëri të shkëlqyer avulli. Falë përzgjedhjes së veçantë të përbërësve (akrilit, mjeteve për konservim) përmirëson lidhjen dhe unifikon absorbimin e nënshtresës. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
PRIMER RENOKULIR NËNSHTRESË / ASTAR

Prajmer i destinuar për përgatitjen e nënshtresës para se të aplikohet suvaja përfundimtare për dekorim nga granulacioni i pigmentuar (RenoKulir). Produkti është në harmoni me mjedisin i bërë nga lidhës akrilik, pigmentet dhe aditivët. Në sipërfaqe aplikohet me furçë, rul ose makinë spërkatëse 24 orë para vendosjes së shtresës përfundimtare. Të ruhet në vend të thatë dhe të mbrohet nga dielli & ngricat. Afati i përdorimit: 18 muaj nga data e shënuar në paketimin origjinal.

Udhëzimi Teknik Lista e Sigurisë Deklaratë për Vetitë Shfaq të Gjitha
sqAlbanian