Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Renova-Ferizaj

[ico_home]”Renova” Gurëza • Ferizaj • Kosovë[/ico_home] [ico_phone] Tel.: +381 290 310 222 [/ico_phone] [ico_phone] Faks: +381 290 310 444 [/ico_phone] [ico_mail email=”ferizaj@renova.com.mk”]e-mail: ferizaj@renova.com.mk[/ico_mail]

Me rindërtimin e hovshëm te Kosovës së pas luftës, kërkesat për materialet Renofix rriten deri në atë masë saqë fabrika “RENOVA” në Xhepçisht nuk ka kapacitet që t’i përmbushë të gjitha ato kërkesa. Ekipi menxhues i kompanisë “RENOVA” vendos që të ndërtoj urgjenitsht një fabrikë “RENOVA” edhe në Kosovë me kapacitet të dyfishtë në krahasim më fabrikën që gjendet në Xhepçisht. Kapaciteti prodhues është 40-50 tonë material në orë dhe numëron 30 të punësuar profesional. Gama e materialeve Renofix që prodhohet në Kosovë është pothujase e njëjtë me atë në Xhepçisht por dallohen vetëm disa nga prodhimet. Për më tepër detaje ju lutem vizitoni indexin e prodhimeve Renofix.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.