Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Llaç themelor për përpunim themelor të fasadave, mureve të brendshme dhe tavaneve, si dhe për hapësirat me lagështi (kuzhina, banjo, bodrume, etj.).Kur përgatitet me dorë, një thes me material zbrazet në 6.5-7.5 litra ujë të pastër dhe përzihet me mikser dore për 2 minuta. Nëse përgatitet me makinë, llaçi përgatitet me makinën Skure-Tech S4. Më pas spërkatet bazamenti. Bazamenti duhet të jetë i thatë, i pastruar nga pluhuri, mbeturinat dhe vajrat.Nëse bazamenti ka fuga të hapura apo çarje, të njejtat paraprakisht duhet të mbyllen (armohen) me Renofix 5 ngjitës ndërtimi dhe rrjetë armuese. Ruani në një vend të thatë (nëse është e mundur në paletë druri). Afati i deponimit: 6 muaj sipas Rregullores 1907/2006/EU, Shtojca XVII në 20°C, 65% l. r. e ajrit.

Dokumentacioni teknik

RENOFIX-10 Lista e sigurisë

RENOFIX-10 Deklaratë për vetitë

RENOFIX-10 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.