Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Përdoret si glet llaç themelor dhe glet masë për hapsira të brendshme. Nuk është për sipërfaqe të lagëta. Një thes Renofix 100 përzihet me 10-11 litra ujë. Për suvatim makinerik stërpiket me pompë suvatimi Skure-Tech S-4 dhe me rrafshues alumini rrafshohet sipërfaqja. Trashësia minimale është 10 mm për muret dhe 7 mm për tavanet. S’duhet të punohet nën temperaturë prej +5°C.

Dokumentacioni Teknik

RENOFIX-100 Lista e sigurisë

RENOFIX-100 Deklaratë për vetitë

RENOFIX-100 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.