Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Llaç i pastër ekologjik për përpunim të bukur të mureve dhe tavaneve me kualitet të lartë. Përdoret për sipërfaqe të jashtme dhe të brendshme. Sipërfaqja duhet të jetë e pastër dhe e thatë. Përzihet me 5,5-6 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet në temperaturë nën +5°C. Qëndrueshmëria: 6 muaj. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Dokumentacioni Teknik

ROFIX-12 Lista e Sigurisë

ROFIX-12 Deklaratë për vetitë

ROFIX-12 Udhëzim Teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.