Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Ngjitës për pllaka guri dhe qeramike mbi sipërfaqe të mureve dhe dyshemeve. Përdoret për sipërfaqe të brendshme dhe të jashtme të suvatuara me llaç çimento, llaç gur gëlqere, sipërfaqe betoni, mure me pllaka gjips-kartoni. Baza duhet të jetë e pastër, e thatë dhe bartëse. Përzihet me maksimum 6,5 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Të ruhet në vend të thatë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.
Dokumenatcioni Teknik

Renofix-15-Standard Lista e sigurisë

Renofix-15-Standard Deklaratë për vetitë

Renofix-15-Standard Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.