Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Përdoret për fasadë, mure të brendshme dhe në hapsira të lagëta. Për punë dore një thes Renofix 60 përzihet me mikser 2 minuta me 8-9 litra ujë të pastër. Sipërfaqja e murit medoemos duhet të pastrohet nga pluhuri, mbeturina dhe yndyrëra. Trashësia minimale e shtresës është 15 mm. S’duhet të përzihet me materiale tjera. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të punohet nën temperaturë prej +5°C. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Dokumentacioni teknik

Renofix 60 Lista e sigurisë

Renofix 60 Deklaratë për vetitë

Renofix 60 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.