Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Përdoret si shpric-llaç (stërpikës) për të gjitha llojet e mureve. S’duhet të përdoret mbi baza të buta (gaz-çimento dhe tulla me vrima). Për punë dorë një thes Renofix 70 përzihet me rreth 9 litra ujë dhe vendoset me mistri. Stërpiket me makinë stërpikëse. Me Renofix 70 mbulohet sipërfaqja së paku 70%. Sipërfaqja e murit patjetër duhet të pastrohet nga pluhuri, mbeturina dhe yndyrëra. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 3 muaj. S’duhet të punohet nën temperaturë prej +5°C. Ti përmbahet udhëzimit teknik.

Dokumentacioni teknik

RENOFIX-70-AL.pdf Lista e sigurisë

RENOFIX-70-AL.pdf Deklaratë për vetitë

RENOFIX-70-AL.pdf Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.