Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Material mineral struktural për një jetesë komode dhe të shëndoshë. Renofix 700 është një material bashkëkohor ndërtimor me cilësi të larta. Fasadë minerale strukturale mbuluese për jashtë dhe brënda. Përbërje: gëlqere e hidratuar, çimento e bardhë dhe rërë e bardhë mermeri. Renofix 700 përzihet me 7-8 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Pas kohëzgjatjes prej 10 minuta, materiali edhe njëherë përzihet. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. Ti përmbahet udhëzimit teknik. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C.
Dokumentacioni Teknik

RENOFIX-700 Lista e sigurisë

RENOFIX-700 Deklaratë për vetitë

RENOFIX-700 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.