Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Renofix 740 është material bashkëkohor mineral ndërtimor me cilësi të larta për një jetesë komode dhe të shëndoshë. Fasadë minerale strukturale mbuluese për jashtë dhe brënda. Përbërje: gëlqere e hidratuar, çimento e bardhë dhe rërë e bardhë mermeri. Renofix 740 përzihet me 7-8 litra ujë të pastër. Materiali duhet të jetë pa kokrra. Pas kohëzgjatjes prej 10 minuta, materiali edhe njëherë përzihet. Llaçet e këtilla me ngjyrë në mënyrë plotësuese duhet të lyhen me Renosil ngjyra. Të ruhet në vend të thatë. Qëndrueshmëria: 6 muaj. S’duhet të punohet nën temperature prej +5°C. Ti përmbaheni udhëzimit teknik.
Dokumentacioni Teknik

RENOFIX-740 Lista e sigurisë

RENOFIX-740 Deklaratë për vetitë

RENOFIX-740 Udhëzim teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.