Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

 Hidroizolim 2 – komponent fleksibël bazuar në çimento dhe polimere është në përputhje me kërkesat e MKS EN 14891. Për bodrume, tarraca, ballkone, banjo dhe pishina. E përshtatshme për nënshtresa betoni dhe tulla, si dhe linjat e çimentos dhe llaçe. E përshtatshme për lidhjen e plasaritjeve të imëta. Renofix Hidroizolant 2K zbatohet plotësisht në dy shtresa të lagështa me trashësi prej 1-2 mm në siperfaqe te pergaditrura paraprakisht mirë pastaj mundet të kalohet me Rul, brushë ose sprucim.

RENOFIX HIDROIZOLANT 2K - KOMPONENTI B Lista e Sigurisë – Komponenti A

RENOFIX HIDROIZOLANT 2K - KOMPONENTI B Lista e Sigurisë – Komponenti B

RENOFIX HIDROIZOLANT 2K - KOMPONENTI B Deklaratë për vetitë

RENOFIX HIDROIZOLANT 2K - KOMPONENTI B Udhëzim Teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.