Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
Përdoret për izolimin e balkoneve, banjove, pishinave etj. Një thes prej 25 kg përzihet mirë me mikser 4-5 litra ijë, Materijali duhet të jetë pa kokrra. Vendoset me gletvegël ose me brushë në një trashësi prej 1-2 mm. Pas 12 orë vendoset edhe një shtresë me trashësi të njejtë dhe në fund medoemos të lyhet me brushë. S’duhet të punohet nën temperature prej +5C. Ti përmbaheni udhëzimit teknik.

Dokumentacioni Teknik

RENOFIX MASE IZOLUESE Lista e Sigurisë

RENOFIX MASE IZOLUESE Deklaratë për vetitë

RENOFIX MASE IZOLUESE Udhëzim Teknik

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.