Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

RenoGround

Bazë për sipërfaqe paraprakisht të suvatuara me llaçe themelore, si ai i çimentos, i gjipsit apo gëlqeres. Material lidhës për llaçe plastike. Pas 24 orë nga vendosja e Renogrund vendonden edhe llaçet plastike.

Bazë / Astar, për brenda dhe jashtë
Material i gatshëm i pigmentuar paralyerje, me mbushje minerale. Astar universal për përmirësimin e sipërfaqes në nivel të njejtë tëthithjessë lagështisë dhe izolimin e saj. Psh. sipërfaqe methithshmër itë ndryshme. Astar për pasardhësit e tij, llaçe në baza minerale, silikate, rrëshirë. Renogrund astar përgadit dhe përmirëson bazën që duhet aplikuar llaçet mbisipërfaqen e përgaditur.
Harxhimi ca. 200g/m2 për nji shtresë lyerje në sipërfaqetë lëmuara.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.