Want create site? With Free visual composer you can do it easy.
[su_heading]RENOVA Xhepçisht[/su_heading]

 

Renova Xhepçisht • Tetovë • Maqedoni Tel.:

+389 44 487 300, 487 009, 487 755

Faks: +389 44 487 200

е-mail: info@renova.com.mk

Fabrika e cila gjendet në fshatin Xhepçisht merret me prodhimin e llaçeve Renofix të cilat përdoren për lyerje të objekteve për brenda dhe jasht, gjithashtu në këtë fabrikë prodhohen edhe këndet e mesingut të cilat janë shumë fleksibil dhe kanë hasur në kërkesë të madhe nga firmat ndërtimore, gjithashtu këtu prodhohen edhe maqinat Skure Tech me të cilat bëhet vendosja e llaçeve nëpër muret e ndërtesave të ndryshme. Në gamën e prodhimeve të fabrikës RENOVA me seli në Xhepçisht bëjnë pjesë 35 lloje të llaçeve të cilat identifikohen me parashtesën Renofix kurse llojin e materialit e identifikon numri perkatës p.sh. (Renofix 10, Renofix 15, Renofix 202 etj), kurse në kuadër të makinave prodhohen dy lloje makinash ato të cilat bëjnë hedhjen e llaçit dhe ato të cilat bëjnë përzierjen. Kapaciteti prodhues në këtë fabrikë është 25 – 30 ton në orë kurse numri i të punësuarve është 32 punëtor.

[su_heading]RENOVA Gurëza[/su_heading]
Renova Gureza

“Renova” Gurëza • Ferizaj • Kosovë
Tel.: +381 290 323 311
Faks: +381 290 396 396
e-mail: ferizaj@renova.com.mk

Me rindërtimin e hovshëm të Kosovës së pas luftës, kërkesat për materialet Renofix rriten deri në atë masë saqë fabrika “RENOVA” në Xhepçisht nuk ka kapacitet që t’i permbush të gjitha ato kërkesa.
Ekipi menxhues i kompanisë “RENOVA” vendos që të ndërtoj urgjenitsht një fabrikë “RENOVA” edhe në Kosovë me kapacitet te dyfishtë në krahasim me fabrikën që gjendet në Xhepçisht. Kapaciteti prodhues është 40-50 tone material në orë dhe numeron 30 të punësuar profesional.
Gama e materialeve Renofix që prodhohet në Kosovë është pothujase e njejtë me atë në Xhepçisht por dallohen vetëm disa nga prodhimet. Për më tepër detaje ju lutem vizitoni indeksin e prodhimeve Renofix.

 

[su_heading]RENOVELUR Tetovë [/su_heading]

 

RENOVELUR Tetove

“RENOVELUR” Tetovë • Maqedoni
Tel.: +389 44 351 050, 351 051
Faks: +389 44 333 006
e-mail: renovelur@renova.com.mk

Në vitin 2003 ndërmarrja “Godel” privatizohet dhe kalon nën ombrellën e ndërmarrjes “RENOVA” të cilën e menaxhon Drejtori Gjeneral dhe njëkohësisht pronari z. Shefki Idrizi. Ndërmarrja “VELUR” është në përgatitje e sipër për rifillimin e prodhimit të peliqëve.
Kjo ndërmarrje në të ardhmen do të riorganizohet dhe do të merr pjesë në tregun kombëtar dhe kryesisht në atë ndërkombëtar, me kualitet të lartë, pasi që rezultatet në aukcionet botërore të peliqëve tregojnë rritje graduale të çmimeve deri në 33%, dhe kërkesat e shumanshme të këtij produkti natyral janë në rritje.
Projekti, qëndrimi dhe orientimi i “RENOVËS” është që së shpejti me sukses të ristartojë me prodhim dhe të rrit kapacitetin ditorë prej 1200 në 1400 copë lekura. Në të kaluarën kjo ndërmarrje ka prodhuar 70 % produkte gjysmë fabrikate dhe 30 % produkte të finalizuara si qe jane: autombulesat, papuqet etj. Qëllimet dhe koncentrimi jonë në të ardhmen është që 30 % e prodhimit të jenë produktet gjysëmfabrikate kurse 70 % e tyre të jenë produkte të finalizuara. Sa i përket tregut ne do të përpunojmë tregun e deritanishëm dhe do të hulumtojmë dhe perfitojmë mbi 15% të tregut ndërkombëtar.
Duke pasur parasysh faktorin ekonomik si dhe faktorin e rëndësishem ekologjik ne jemi të bindur se gjate hulumtimit në tregun ndërkombëtar dhe me kreativitetin tonë do të jemi partner me prodhuesit tjerë të peliqëve (kryesisht PELZ) si dhe më vonë të lëkurës anë e mbanë botës.

Për shkak të funksionit termostatik të lëkurës me lesh i bën prodhimet e përpunuara nga e njejta që çdoherë të japin temperaturën e dëshiruar me çka u krijua nevoja për gamë më të madhe prodhimesh me trend klasik dhe modern.

 

[su_heading]NEW LEPENCI Kaçanik [/su_heading]
NEW LEPENCI Kacanik

“NEW LEPENCI” Kaçanik • Kosovë
Tel.: +381 290 80 030
Faks: +381 290 80 233
e-mail: new-lepenci@renova.com.mk

Fabrika “NEW LEPENCI” e cila gjendet në Kaçanik të Kosovës gjithashtu është pjesë e kompanisë së madhe RENOVA, në këtë fabrikë prodhohet gëlqerja e shuar e cila mban emrin “NEW LEPENCI”, në këtë fabrikë janë të punësuar gjithsejtë 100 punëtor.

 

[su_heading]RENOSIL Manastir [/su_heading]

 

RENOSIL Manastir

“RENOSIL” Manastir • Maqedoni
Tel.: +389 47 242 331, 242 332
Faks: +389 47 242 332
e-mail: renosil@renova.com.mk
Fabrika “RENOSIL” me seli në Manastir është pjesë e kompanisë “RENOVA” edhe kjo është në proces investues. Në këtë fabrikë prodhohet Kuartzi dhe Perliti me mbi 20 punëtor.

 

[su_heading]RENOVA Tiranë [/su_heading]

 

RENOVA Tirane

“RENOVA” Tiranë • Shqipëri
Tel.: +355 48 301 909
Faks: +355 48 301 908
e-mail: tirana@renova.com.mk

Ky është projekti ideor i fabrikës e cila do të ndërtohet në Tiranë toka në të cilën do të ndërtohet ky objekt është e siguruar, në këtë fabrike do te prodhohen prodhimet të cilat prodhohen në Xhepçisht dhe Gurëza por me kapacitet më të madh dhe me teknologjinë e fundit në lëminë në të cilin do të jetë e koncentruar të kontribuoj kjo fabrikë.


Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.