Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

vizioni dhe misioni Renova

 Filozofia e menaxhmentit te Renova

Ne mbajmë llogari për prodhimet tona dhe kualitetin e prodhimeve tona. Këtë e dëshmojnë edhe certifikatat ISO 9001 – 2000. Ne ofrojmë atë që partnerët tonë e kërkojnë, kujdesimi për objektet u juaja që ato të jenë më të qëndrueshme, më të rehatshme e mbi të gjitha të ndjeni kënaqësi e çlodhje nëpër shtëpitë tuaja të lyera me materialet tona.

Arkitektët dhe inxhinierët tanë hulumtojnë nëpër teren kurse dilerët e prodhimeve tona kërkojnë nga ne atë që kërkon tregu. Filozofia e suksesit të Renovës është që klientëve të ju ofrohet ajo që ata e duan më së tepërmi për shtëpinë gjegjësisht ndërtesën e tyre. Punëtorët e Renovës janë profesionist në fushën e tyre, ato janë shumë të motivuar për punën dhe sukseset e arritura, Renova i shpërblen të gjithë të punësuarit për të arriturat e tyre, në të njëjtën kohë privilegjohen dhe shpërblehen edhe dilerët e partnerët më të suksesshëm.

 
  • 1. Atmosfera e punës, siguria dhe suksesi është prezent te ne në çdo kohë;
  • 2. Shërbime kualitative për të gjithë klientët;
  • 3. Kujdes i madh në respektimin e afateve të kërkuara nga klientët;
  • 4. Kualitet i lartë i prodhimeve;
  • 5. Kujdes për ruajtjen e ambientit jetësor;
  • 6. Personeli i motivuar për punë dhe suksese;
  • 7. Garancion për prodhimet dhe shërbimet Renova;
  • 8. Renova është në shërbim të të gjithë juve në çdo kohë.
 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.