RENOVA - Џепчиште

“Недостижни Pаботи не Постојат

RENOVA - Џепчиште
RENOVA - ТИРАНА
RENOVELUR - ТЕТОВО
RENOVA - ФЕРИЗАЈ

“Градежни Работи во Косово

RENOVA - КОСОВО

“Градежни Работи во Црна Гора

RENOVA - ЦРНА ГОРА

Политика за Kвалитетот

RENOVA никна во 1992-та година. Во почетокот беше мало услужно трговско претпријатие, но за кратко време ги изгради првите производствени капацитети произведувајќи Renofix малтери. Со своите производи, RENOVA направи таква стопанска револуција што многу фирми со вековни традиции не го сториле тоа. Ние сме го постигнале тоа благодарение на оданоста и на квалитетот на нашите производи.

Прочитај повеќе
Renova

RENOVA е синоним за технолошки иновации, успех, вредност, безбедност и љубов кон работата, културата, традицијата и лојалноста. Наша цел е технолошки развој и иновации во нашите производи.

www.renova.mk ©2021 - Сите права се задржани
sqAlbanian