ПОДЛОГИ/ПРАЈМЕРИ И ВРЗИВА
RENOFIX 01 БЕТОНКОНТАКТ

Розово-обоен, паропропустлив, алкално – отпорен прајмер заснован на дисперзија на синтетичка смола наменет за масивни бетонски конструкции, мазни бетонски блокови и градежни блокови. Ја подобрува адхезијата на површини кои не се погодни за директно нанесување на завршен слој, се користи и како подлога при лепење на плочка врз плочка. Лесно се нанесува, ја изеднaчуава порозноста, Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

RENOGRUND УНИВЕРЗАЛЕН ПРЕМАЗ

Универзална подлога/прајмер наменет за внатрешни и надворешни површини. Се употребува за изедначување на апсорпцијата на вода на сите делови од ѕидот, продира длабоко во структурата на подлогата, се врзува со неа правејќи ја посилна и потрајна. Може да се пигментира во нијанса на бојата од завршниот декоративен малтер или фасадна боја. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

PRIMER ДИСПЕРЗИВНА ПОДЛОГА

Претставува дисперзивно средство за импрегнација, со одлична моќ на покривање за внатрешни и надворешни подлоги пред нанесување на дисперзивната боја. Еколошки прифатлив производ, водоотпорен, со акрилна основа и одлична паропропустност. Благодарение на специјалниот избор на компоненти (акрилат, средства за конзервирање), го подобрува сврзувањето и ја унифицира апсорптивноста на подлогата. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

PRIMER RENOKULIR ПОДЛОГА ЗА ЦОКЛЕ

Бел прајмер од камен малтер наменет за подготовка на подлогата пред нанесување на завршниот декоративен малтер од мермерни зрна (Re-noKulir). Се употребува особено за високо апсорбирачки површини и за подобрување на адхезијата на мазни површини. Производот е еколошки изработен е од акрилни сврзувачки елементи, пигменти и адитиви. Се нанесува на површината со помош на четка, ваљак или машина за шприцање Skure-Tech S4. Да се чува на суво и да се заштити од смрзнување. Рок на употреба 18 месеци од датумот означен во оргинална амбалажа.

Техничко Упатство Безбедносен Лист Изјава за Сфојства Покажи ги Сите

Најважното за Вас, на Прв Поглед:


sqAlbanian