Renova fillet i ka që nga viti 1992, në fillim si ndërmarrje e vogël tregtare shërbyese dhe më vonë, për një kohë shumë të shkurtër ndërtimin e kapaciteteve të para prodhuese me prodhimet e llaçeve Renofix. Renova me prodhimet e veta ka bërë një revolucion ekonomik që shumë firma të cilat kanë përvojë qindra vjeçare nuk ia kanë arritur. Ne ia kemi arritur falë cilësisë dhe besnikërisë me prodhimet tona.

Lexoni më shumë
Renova

RENOVA është sinonim i risive teknologjike, suksesit, vlerës, sigurisë dhe dashurisë për punën, kulturën, traditën dhe besnikërinë. Ne synojmë zhvillimin teknologjik dhe inovacionet në produktet tona.

www.renova.com.mk ©2021 - Të gjitha drejtat e rezervuara
sqAlbanian