Менаџмент филозофијата на RENOVA

Се грижиме за нашите производи и квалитет. Тоа можеме да го докажеме со сертификатите ISO 9001-2000.<'p>

Го нудиме она што го бараат нашите партнери, се грижиме за предметите за да бидат поиздржливи, поудобни и што е најважно да ве радуваат во вашите домови обоени со нашиот лак.

Нашите архитекти и инженери го истражуваат теренот додека нашите продавачи на производи прашуваат што бара пазарот.

Филозофијата на успехот на RENOVA е да им понуди на клиентите она што тие најмногу го сакаат за нивните домови или објекти. Вработените во РЕНОВА се професионалци во своите области; се високо мотивирани за работа и постигнување успех.

RENOVA ги наградува сите работници за нивните достигнувања, а во исто време ги привилегира и најуспешните партнери или дилери. Работната атмосфера, безбедноста и успехот се присутни секој пат; Квалитетни услуги за сите клиенти; Високо внимание на почитување на сите рокови на нашите клиенти; Грижа за заштита на животната средина; Персонал мотивиран за работа и успех; Гаранција за производите и услугите на RENOVA. РЕНОВА е на услуга на сите вас во секое време и место.

sqAlbanian