K A RR I E R A
Karriera në RENOVA
Departamenti i ShitjesDepartamenti i ITDepartamenti i Dizajnit
Departamenti i NdërtimtarisëDepartamenti i FinancaveDepartamenti i Transportit
Departameti i HigjienësTë Përgjithëshme
Aplikoni për Pozicion Pune

  Vlera më e lartë për ne është ekipi ynë. Ne besojmë se suksesi i kompanisë dhe kënaqësia e klientëve tanë janë të lidhura drejtpërdrejt me kënaqësinë e punonjësve tanë.
Punonjësit e kompanisë RENOVA përballen çdo ditë me sfidat që ofron teknologjia më e fundit dhe më bashkohore në gjetjen e produkteve dhe zgjidhjeve inovative në kërkimin, zhvillimin, prodhimin, kontrollin e cilësisë, shitjen, krijimin dhe zbatimin e projekteve. Megjithatë, u japim detyra sfiduese, sepse qëllimi ynë është të arrijmë sukses. Një kusht i domosdoshëm për një korporatë të sinqertë është konsensus për vlerat elementare, qëllimet dhe qëndrimet.
Ne ofrojmë mundësi të barabarta për të gjithë që të promovohen dhe zhvillohen për të realizuar potencialin e tyre dhe për të kontribuar në suksesin e kompanisë, por edhe për shkak të përkushtimit për të ndihmuar të tjerët.
Ne e njohim dhe e zhvillojmë potencialin e tyre dhe prandaj investojmë aq shumë në ekipin tonë. Kjo është një nga prioritetet tona kryesore, sepse një staf i kënaqur dhe i motivuar është çelësi për një shërbim me cilësi.

Punësimi

Pritshmëritë tona,
Nëse ju jeni një profesionist me përvojë ose një i ri me potencial të lartë profesional, që punoni me këmbëngulje e me motivim, atëherë kompania jonë është vendi i duhur për ju!

sqAlbanian