Renosil Manastir

Image link

Fabrika “RENOSIL” në Manastir është pjesë e kompanisë “RENOVA”. Kjo fabrikë prodhon kuarc dhe perlit dhe ka më shumë se 20 punonjës.

sqAlbanian